Ik wil graag mijn bestelling annuleren of een artikel terugsturen.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling van de verpakking niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Omdat wij een 100% tevredenheid garantie willen garanderen zijn wij wel altijd benieuwd naar de reden van retour.

Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar iBarf.nl zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen 6,95 per pakket in Nederland en 9,95 per pakket in België. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht kunt u via deze pagina het retourformulier invullen. Wij zullen deze dan binnen 24 uur in behandeling nemen en u retour instructies toesturen.
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten op uw bankrekening mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

 

Geef een reactie

Beste klant, week 29 zijn wij met vakantie. Om deze reden kan het zijn dat uw bestelling later bezorgd wordt dan dat u van ons gewend bent. Wij versturen deze week uitsluitend op maandag, woensdag en vrijdag. Om u een optimale winkelervaring te bieden maken wij gebruik van cookies op onze website. Meer informatie Sluiten

X